Modul Permanentno lakiranje

Izobraževanja V Vogue Nails Akademiji vodim Tamara Cvelbar, po izobrazbi sem višja kozmetičarka, za sabo imam več kot 20 let podjetniških in strokovnih izkušenj v kozmetični stroki od tega 12 intenzivnih let v nohtnem oblikovanju. Za srednje in višje kozmetične šole sem tudi pedagoško – andragoški mentor, ter tako v svojem studiu bodočim kozmetičarkam zagotavljam praktični pouk s poudarkom na profesionalni manikiri.  Ker se zavedam, da so vrhunski izdelki in dobro znanje ključnega pomena za uspeh, vam ponujam šolanja, ki bodo vaše znanje dvignila na višji nivo. Moji atributi so visoka strokovnost in precizna natančnost pri kreiranju nohtov. Vsa šolanja v Vogue Nails Akademiji temeljijo na kvalitetnem podajanju znanja, tako praktičnega kot teoretičnega. Nohtna industrija se razvija s »svetlobno hitrostjo«, tehnike modeliranja in geliranja nohtov se nenehno izpopolnjujejo, materiali se spreminjajo in izboljšujejo, zato odgovorno sledim novim trendom in se tudi sama redno izobražujem na vseh področjih nohtne industrije.

Z mojim mentorstvom boste uspešno vstopili v svet profesionalne manikire, naučila vas bom VEČ kot samo »gelirati nohte«.

Šolanje PERMANENTNO LAKIRANJE je namenjeno začetnikom, kot tudi tistim, ki želijo med svoje storitve vključiti tudi čedalje bolj priljubljeno trajno/permanentno lakiranje nohtov z uporabo gel laka. Naučili se boste tehnik permanentnega lakiranja naravnih nohtov. Šolanje traja 4 ure in poteka individualno ali v majhni skupini največ treh tečajnikov, kar vam zagotavlja, da se boste v danem času naučili največ.

Beautiful manicured woman's hand holding cappuccino cup

Znanje, ki vam ga nudim:

 •  predstavitev vrhunskih proizvodov ter pripomočkov za trajno lakiranje nohtov
 •  priprava optimalno organiziranega delovnega prostora
 • pojem polimerizacije (delovanje UVA/LED svetlobe oz. naloge UVA/LED lučke) umetnih mas – »gel lakov« (za boljše razumevanje procesov strjevanja gel laka)
 • higiena pripomočkov ter seznanitev s sanitarno zdravstvenimi predpisi
 • teorija permanentnega lakiranja nohtov z gel lakom
 • pravilna priprava naravnih nohtov, kot dober temelj za nadaljnje postopke
 • praktičen prikaz tehnike permanentnega lakiranja nohtov z gel laki
 • prikaz uporabe produkta za dodatno utrjevanje naravnih nohtov, builder gel laka
 • obravnavanje problemov, ki lahko nastajajo pri postopku trajnega lakiranja nohtov
 • prikaz odstranjevanja gel laka, soak off s tekočino in mehansko odstranjevanje s piljenjem
 • delo na modelu pod vodstvom inštruktorice (delate na vseh 10-ih nohtih!)

Znanje, ki ga pridobite:

 • kako optimalno organizirati delovno mizo
 • dobro poznavanje proizvodov in pripomočkov za delo
 • pravilno vzdrževanje higiene pripomočkov
 • pravilna priprava naravnih nohtov za postopek permanentnega lakiranja nohtov
 • postopek permanentnega lakiranja naravnih nohtov s »francosko manikiro« z uporabo gel lakov
 • postopek permanentnega lakiranja nohtov z »barvno manikiro« z uporabo gel lakov
 • postopek utrjevanja naravnih nohtov pri permanentnem lakiranju z uporabo builder gela laka (v primeru krhkih nohtov)
 • pravilna nastavitev šablone za podaljševanje nohtov
 • podaljševanje zlomljenega nohta z builder gel lakom
 • lakiranje nohtov z gel laki
 • pravilno in varno odstranjevanje permanentnih/gel lakov
 • kontraindikacije za permanentno lakiranje

Na šolanju PERMANENTNO LAKIRANJE se boste naučili samostojne storitve permanentnega lakiranja nohtov, naučili se boste tudi kako podaljšati zlomljen noht brez uporabe gela in konic ter oblikovanja in stiliranja nohtov. Med šolanjem boste izvedeli množico strokovnih informacij, ki so dodana vrednostpri izobraževanju v Vogue Nails Akademiji (poleg znanja  kako kvalitetno »izdelati nohte«, boste pridobili znanje procesa polimerizacije, delovanja gel lakov, osnovne anatomije, prepoznavanja mikrobioloških sprememb na nohtih…). Znanje in informacije, ki jih pridobite na mojih šolanjih, vam zagotavljajo samozavestnejše delo. Šolanja v Vogue Nails Akademiji vam nudijo VEČ, saj intenzivno vlagam v svoje strokovno znanje, da vam lahko ponudim šolanja na najvišjem možnem nivoju, z največ kredibilnimi informacijami, sledim trendom in se redno izobražujem pri največjih mojstrih nohtnega oblikovanja. Ponujam vam VEČ, ker se zavedam, da so tudi  stranke nohtnih salonov čedalje bolj izobražene in razgledane s področja manikire in trendov v nohtni branži, ter jim ni vseeno za svoje nohte. 

Z mojim mentorstvom boste uspešno vstopili v svet profesionalne manikire, naučila vas bom več kot samo “gelirati nohte”.

Šolanje PERMANENTNO LAKIRANJE traja 4 ure. Ob uspešnem zaključku tečajnica/tečajnik prejme CERTIFIKAT o opravljenem šolanju. Cena šolanja v skupini je 130€. Cena INDIVIDUALNEGA šolanja je 150€.

Za šolanje potrebujete model. Na modelu izvedete celotno storitev permanentnega lakiranja.

Tečajniki delate in se učite z vrhunskimi proizvodi in pripomočki. Ves material potreben za izdelavo nohtov na šolanju vam je na voljo BREZPLAČNO. Ves material, gele in pripomočke lahko kupite na dan tečaja s 15% popusta.

Za udeležbo na šolanju je potrebna predhodna prijava. Prijavite se na tel: 041-553-612 (Tamara) ali 041-733-615 (Stane) ali na elektronski naslov: info@voguenailsacademy.si. Mesto na tečaju si zagotovite s plačilom akontacije v višini 50€.

Obljubljam vam kvalitetno šolanje v prijetnem okolju z INDIVIDUALNIM PRISTOPOM v majhni skupini največ treh tečajnic, ali individualno šolanje 1/1,  ter da boste prejeli potrebno znanje in informacije za uspešno delo v nohtni industriji. Tudi po končanem šolanju se moje mentrostvo ne zaključi. Stojim vam ob strani kadarkoli bi me potrebovali. Vedno sem na voljo za kakršno koli pomoč ali vprašanja s področja manikire ali poslovanja v nohtnem salonu. Z mano dobite doživljenjsko mentorico 😉

Veselim se sodelovanja z vami.

Tamara