nohtni stilist

Izobraževanja V Vogue Nails Akademiji vodim Tamara Cvelbar, po izobrazbi sem višja kozmetičarka, za sabo imam več kot 20 let podjetniških in strokovnih izkušenj v kozmetični stroki od tega 12 intenzivnih let v nohtnem oblikovanju. Za srednje in višje kozmetične šole sem tudi pedagoško – andragoški mentor, ter tako v svojem studiu bodočim kozmetičarkam zagotavljam praktični pouk s poudarkom na profesionalni manikiri.  Ker se zavedam, da so vrhunski izdelki in dobro znanje ključnega pomena za uspeh, vam ponujam šolanja, ki bodo vaše znanje dvignila na višji nivo. Moji atributi so visoka strokovnost in precizna natančnost pri kreiranju nohtov. Vsa šolanja v Vogue Nails Akademiji temeljijo na kvalitetnem podajanju znanja, tako praktičnega kot teoretičnega. Nohtna industrija se razvija s »svetlobno hitrostjo«, tehnike modeliranja in geliranja nohtov se nenehno izpopolnjujejo, materiali se spreminjajo in izboljšujejo, zato odgovorno sledim novim trendom in se tudi sama redno izobražujem na vseh področjih nohtne industrije.

Z mojim mentorstvom boste uspešno vstopili v svet profesionalne manikire, naučila vas bom VEČ kot samo »gelirati nohte«.

InShot_20200627_072009382

ŠOLANJE NOHTNI STILIST

Če ste začetnik in bi radi vstopili v nohtno industrijo kot profesionalni nohtni stilist ali pa če ste že nohtni stilist z izkušnjami, pa bi vseeno potrebovali ali obnovili teoretično in praktično znanje s področja manikire/podaljševanja/geliranja/modeliranja nohtov in nail arta, vam nudim šolanje s katerim se boste specializirali za profesionalnega nohtnega stilista in pridobili naziv NOHTNI STILIST / NAIL TECHNICIAN. Spoznali boste VSE materiale in pripomočke, ki jih kot profesionalni nohtni stilist potrebujete, se poučili o anatomiji nohta, manikiri, profesionalno boste izvajali 6 vrst salonskih manikir in različne tehnike nail arta,  znali boste optimalno organizirati svoj delovni prostor, seznanili se boste z vsemi predpisi, znali postaviti cene svojih storitev, spoznali proces polimerizacije ter delovanje gelov in gel lakov, ter se naučili vseh tehnik, ki jih morate kot profesionalni nohtni stilist dobro poznati.

Šolanje traja 31 učnih ur in je razdeljeno na 7 dni. Vsak posamezni “modul” se zvrsti 1x/teden (7 tednov), tako imate možnost treninga in izvedbe domačih nalog. Šolanje poteka individualno ali v majhni skupini največ treh tečajnikov, kar vam zagotavlja, da se boste v najkrajšem možnem času naučili največ.

Znanje, ki vam ga nudim:

 • predstavitev vrhunskih proizvodov ter pripomočkov za modeliranje/geliranje nohtov 
 • higiena pripomočkov, ter seznanitev s sanitarno zdravstvenimi predpisi
 • anatomija nohtov, osnove mikrobioloških sprememb na nohtih
 • priprava naravnih nohtov kot dober temelj za nadaljne postopke
 • pojem polimerizacije (delovanje UVA svetlobe oz. naloge UVA lučke), ter sestava svetlobno trdilnih umetnih mas – »gelov« (za boljše razumevanje procesov strjevanja gelov)
 • teorija in praksa
 • postopek naravne manikire oz. t.i. welness manikire z lakiranjem, masažo, pilingom, masko in toplotno terapijo
 • postopek permanentnega lakiranja
 • postopek utrjevanja naravnih nohtov z gelom
 • postopek podaljševanja nohtov s konicami
 • postopek podaljševanja nohtov z gelom in uporabo šablon
 • postopek korekcije geliranih nohtov
 • različne tehnike nail arta

Znanje, ki ga pridobite:

 • optimalno organizirati delovne površine
 • dobro poznavanje proizvodov in pripomočkov za delo
 • pravilno vzdrževanje higiene pripomočkov
 • anatomija, osnove mikrobioloških sprememb na nohtih
 • pravilna priprava naravnih nohtov za nadaljne postopke 
 • pznavanje postopka polimerizacije in delovanje gelov in gel lakov
 • 6 vrst profesionalne manikire
 • naravna manikira, welness manikira s klasičnim lakiranjem
 • permanentno lakiranje z gel laki
 • utrjevanje naravnih nohtov z gelom
 • podaljševanje nohtov s konicami
 • podaljševanje nohtov z gelom in uporabo šablon
 • korekcija geliranih nohtov
 • različne tehnike nail arta.

Na šolanju NOHTNI STILIST se boste naučili samostojno izvajati različne storitve profesionalne manikire. Med šolanjem boste izvedeli množico strokovnih informacij, ki so dodana vrednostpri izobraževanju v Vogue Nails Akademiji (poleg znanja  kako kvalitetno »izdelati nohte«, boste pridobili znanje procesa polimerizacije, delovanja gelov, osnovne anatomije, prepoznavanja mikrobioloških sprememb na nohtih…). Znanje in informacije, ki jih pridobite na mojih šolanjih, vam zagotavljajo samozavestnejše delo. Šolanja v Vogue Nails Akademiji vam nudijo VEČ, saj intenzivno vlagam v svoje strokovno znanje, da vam lahko ponudim šolanja na najvišjem možnem nivoju, z največ kredibilnimi informacijami, sledim trendom in se redno izobražujem pri največjih mojstrih nohtnega oblikovanja. Ponujam vam VEČ, ker se zavedam, da so tudi  stranke nohtnih salonov čedalje bolj izobražene in razgledane s področja manikire in trendov v nohtni branži, ter jim ni vseeno za svoje nohte. 

V veliko pomoč pri izobraževanju NOHTNI STILIST mi je tudi moj mož Stane, ki je po izobrazbi ekonomist. Več let je svoja znanja s področja gospodarskega poslovanja in podjetništva prenašal na srednješolce, ter uspešno vodil družinsko podjetje, ter si tako nabral več kot 30 let izkušenj v podjetništvu, zato lahko tečajnice po opravljenem šolanju seznaniva tudi z informacijami kako se podati na samostojno podjetniško pot, kako registrirati dejavnost, in “odpreti s.p.”, seznaniva vas s potrebnimi zdravstveno sanitarnimi zahtevami ter zahtevami o ustreznosti poslovnega prostora. Usmerila vas bova do kvalitetnih in zanesljivih ponudnikov opreme in aparatur za manikirni salon. Svetovala vam bova pri oblikovanju cen storitev, pri sestavljanju poslovnih strani na socialnih omrežjih, oglaševanju in promoviranju storitev, usmerila vas bova do preverjenih grafičnih oblikovalcev in do oblikovalcev spletnih strani. Z najino pomočjo je že več kot 30 tečajnic uresničilo svoje sanje in se podalo na svojo samostojno podjetniško pot in odprlo lasten nohtni studio. V Vogue Nails Akademiji se je zvrstilo že nekaj 100 izobraževanj, zato nama lahko brez skrbi zaupate. Najinim tečajnicam 100% stojiva ob strani in jih motivirava k uspehu.

Z najinim mentorstvom boste uspešno vstopili v svet profesionalne manikire, naučila vas bova več kot samo “gelirati nohte”.

Šolanje NOHTNI STILIST je intenzivno in je razdeljeno na 7 učnih dni. Vsak posamezni “modul” se zvrsti 1x/teden, tako šolanje NOHTNI STILIST traja 7 tednov. Med učnimi dnevi imate tečajniki dovolj časa za domače naloge in konzultacije z mano. Ves čas šolanja vam stojim ob strani in vam nudim pomoč in svetovanje. Ob uspešnem zaključku vsakega posameznega tečaja, prejme tečajnica/tečajnik CERTIFIKAT. Po končanem šolanju in uspešno opravljenem IZPITNEM DELU pa Vogue Nails Academy izda DIPLOMO z nazivom NOHTNI STILIST / NOHTNA STILISTKA

AKCIJSKA CENA šolanja NOHTNI STILIST je 990€ (redna cena je 1,300€). Cena posameznega modula pri šolanju NOHTNI STILIST je samo 141€ / modul. 

V času šolanja vam na vse pripomočke, produkte, materiale, nudimo 15% POPUSTA, po končanem šolanju pa kot naš diplomant obdržite STALNI 10% POPUST za nakupe v naši spletni trgovini ali fizični trgovini.

DARILO: ob zaključku vas obdarimo s knjigo “Nail Art zaklad” avtorice Marielle Pluschke. V knjigi je preko 700 nail art idej prikazanih po korakih.

Za delo na šolanju potrebujete 6 modelov, za modul Nail Art ne potrebujete modela, delamo na nail art konicah.

Za udeležbo na šolanju je potrebna predhodna prijava. Prijavite se na tel: 041-553-612 (Tamara) ali 041-733-615 (Stane) ali na elektronski naslov: info@voguenailsacademy.si. Mesto na tečaju si zagotovite s plačilom akontacije v višini 300€.

Šolanje NOHTNI STILIST je edinstveno na našem tržišču. Je komplementarno, saj vam nudi popolnoma vse kar potrebujete, da se uspešno podate na samostojno podjetniško pot. To ni šolanje na kateremu se naučite samo tehnik manikire in nail arta, ampak je mnogo VEČ.  Premišljeno sem zasnovala module, ki vas tekom šolanja vodijo po korakih do uspeha. 

Obljubljam vam kvalitetno šolanje ter da boste prejeli potrebno znanje in informacije za uspešno delo v nohtni industriji. Tudi po končanem šolanju se moje mentorstvo ne zaključi. Stojim vam ob strani kadarkoli bi me potrebovali. Vedno sem na voljo za kakršno koli pomoč ali vprašanja s področja manikire ali poslovanja v nohtnem salonu. Z mano dobite doživljenjsko mentorico 😉

Veselim se sodelovanja z vami.

Tamara