Modul Korekcija/Refill

Izobraževanja V Vogue Nails Akademiji vodim Tamara Cvelbar, po izobrazbi sem višja kozmetičarka, za sabo imam več kot 20 let podjetniških in strokovnih izkušenj v kozmetični stroki od tega 12 intenzivnih let v nohtnem oblikovanju. Za srednje in višje kozmetične šole sem tudi pedagoško – andragoški mentor, ter tako v svojem studiu bodočim kozmetičarkam zagotavljam praktični pouk s poudarkom na profesionalni manikiri.  Ker se zavedam, da so vrhunski izdelki in dobro znanje ključnega pomena za uspeh, vam ponujam šolanja, ki bodo vaše znanje dvignila na višji nivo. Moji atributi so visoka strokovnost in precizna natančnost pri kreiranju nohtov. Vsa šolanja v Vogue Nails Akademiji temeljijo na kvalitetnem podajanju znanja, tako praktičnega kot teoretičnega. Nohtna industrija se razvija s »svetlobno hitrostjo«, tehnike modeliranja in geliranja nohtov se nenehno izpopolnjujejo, materiali se spreminjajo in izboljšujejo, zato odgovorno sledim novim trendom in se tudi sama redno izobražujem na vseh področjih nohtne industrije.

Z mojim mentorstvom boste uspešno vstopili v svet profesionalne manikire, naučila vas bom VEČ kot samo »gelirati nohte«.

Šolanje KOREKCIJA /REFILL je namenjeno začetnikom, kot tudi tistim, ki želijo osvežiti svoje znanje. Naučili se boste pravilno odstraniti gel in ponovno izvesti postopek geliranja / modeliranja nohtov, po potrebi boste nadomestili zlomljen noht ali popravili delno zlomljen noht. Naučili se boste tudi uporabe brusilnika, s katerim se prihrani ogromno časa pri odstranjevanju gela.

Nivo šolanja vedno prilagodim predznanju tečajnika. Šolanje traja 5 ur in poteka individualno ali v majhni skupini največ treh tečajnikov.

InShot_20210707_202130680-01

Znanje ki vam ga nudim:

 • kako organizirati delovni prostor
 • higiena pripomočkov, ter seznanitev s sanitarno zdravstvenimi predpisi 
 • pravilno odstranjevanje gela z nohtov (uporaba pilice in brusilnika)
 • pravilna izbira ustrezne pilice in ustreznega brusnega nastavka, ter razlike med njimi
 • primerno popraviti zlomljen noht ali popraviti delno zlomljen noht (uporaba konice, šablone)
 • določiti apex in oblikovati c-linijo nohtov
 • izvesti geliranje/refill vseh 10 nohtov
 • izvesti postopek francoske manikire in barvne manikire z barvnim gelom in/ali gel lakom

Znanje, ki ga pridobite:

 • optimalno organizirana delovna miza
 • dobro poznavanje proizvodov in pripomočkov za delo
 • pravilno vzdrževanje higiene pripomočkov
 • pravilno odstranjevanje gela z nohtov z uporabo brusilnika
 • poznavanje razlik med brusnimi nastavki, ter pravilna izbira brusnih nastavkov
 • pravilna priprava naravnih nohtov za postopek geliranja nohtov
 • osvežili boste znanje podaljševanja ali korekcije zlomljenega nohta
 • pravilno modeliranje nohtov, apex in C-linija
 • oblikovanje gela s pilico in brusilnikom
 • pravilno apliciranje barvnega gela ali gel laka in natančno risanje francoske linije

Na šolanju KOREKCIJA / REFILL se boste naučili samostojne izvedbe storitve korekcije geliranih nohtov. Omenjena storitev je v nohtnih salonih med najbolj pogosto izvajanimi storitvami, zato je to postopek, ki ga mora vsak profesionalni nohtni stilist obvladati. Med šolanjem boste izvedeli množico strokovnih informacij, ki so dodana vrednostpri izobraževanju v Vogue Nails Akademiji (poleg znanja  kako kvalitetno »izdelati nohte«, boste pridobili znanje procesa polimerizacije, delovanja gelov, osnovne anatomije, prepoznavanja mikrobioloških sprememb na nohtih…). Znanje in informacije, ki jih pridobite na mojih šolanjih, vam zagotavljajo samozavestnejše delo. Šolanja v Vogue Nails Akademiji vam nudijo VEČ, saj intenzivno vlagam v svoje strokovno znanje, da vam lahko ponudim šolanja na najvišjem možnem nivoju, z največ kredibilnimi informacijami, sledim trendom in se redno izobražujem pri največjih mojstrih nohtnega oblikovanja. Ponujam vam VEČ, ker se zavedam, da so tudi  stranke nohtnih salonov čedalje bolj izobražene in razgledane s področja manikire in trendov v nohtni branži, ter jim ni vseeno za svoje nohte. 

Z mojim mentorstvom boste uspešno vstopili v svet profesionalne manikire, naučila vas bom več kot samo “gelirati nohte”.

Šolanje MODUL KOREKCIJA /REFILL traja 5 ur (od 9h do 14h). Ob uspešnem zaključku tečajnica/tečajnik prejme CERTIFIKAT o opravljenem šolanju. Cena šolanja na osebo v skupini je 160€. Cena INDIVIDUALNEGA šolanja je 200€.

Za delo na tečaju potrebujete model z geliranimi nohti, ki so stari najmanj 2 tedna. Na modelu izvedete celotno storitev.

Tečajniki delate in se učite z vrhunskimi proizvodi in pripomočki. Ves material potreben za izdelavo nohtov na šolanju vam je na voljo BREZPLAČNO. Ves material, gele in pripomočke lahko kupite na dan tečaja s 15% popusta.

Za udeležbo na šolanju je potrebna predhodna prijava. Prijavite se na tel: 041-553-612 (Tamara) ali 041-733-615 (Stane) ali na elektronski naslov: info@voguenailsacademy.si. Mesto na tečaju si zagotovite s plačilom akontacije v višini 50€.

Obljubljam vam kvalitetno šolanje v prijetnem okolju z INDIVIDUALNIM PRISTOPOM v majhni skupini največ treh tečajnic, ali individualno šolanje 1/1,  ter da boste prejeli potrebno znanje in informacije za uspešno delo v nohtni industriji. Tudi po končanem šolanju se moje mentrostvo ne zaključi. Stojim vam ob strani kadarkoli bi me potrebovali. Vedno sem na voljo za kakršno koli pomoč ali vprašanja s področja manikire ali poslovanja v nohtnem salonu. Z mano dobite doživljenjsko mentorico 😉

Veselim se sodelovanja z vami.

Tamara