Modul 1

Izobraževanja V Vogue Nails Akademiji vodim Tamara Cvelbar, po izobrazbi sem višja kozmetičarka, za sabo imam več kot 20 let podjetniških in strokovnih izkušenj v kozmetični stroki od tega 12 intenzivnih let v nohtnem oblikovanju. Za srednje in višje kozmetične šole sem tudi pedagoško – andragoški mentor, ter tako v svojem studiu bodočim kozmetičarkam zagotavljam praktični pouk s poudarkom na profesionalni manikiri.  Ker se zavedam, da so vrhunski izdelki in dobro znanje ključnega pomena za uspeh, vam ponujam šolanja, ki bodo vaše znanje dvignila na višji nivo. Moji atributi so visoka strokovnost in precizna natančnost pri kreiranju nohtov. Vsa šolanja v Vogue Nails Akademiji temeljijo na kvalitetnem podajanju znanja, tako praktičnega kot teoretičnega. Nohtna industrija se razvija s »svetlobno hitrostjo«, tehnike modeliranja in geliranja nohtov se nenehno izpopolnjujejo, materiali se spreminjajo in izboljšujejo, zato odgovorno sledim novim trendom in se tudi sama redno izobražujem na vseh področjih nohtne industrije.

Z mojim mentorstvom boste uspešno vstopili v svet profesionalne manikire, naučila vas bom VEČ kot samo »gelirati nohte«.

studio 02

Šolanje MODUL 1 je namenjeno začetnikom, kot tudi tistim, ki želijo osvežiti svoje znanje ter spoznati novejše tehnike in male skrivnosti pri uspešnem kreiranju nohtov. Na šolanju MODUL 1 se boste naučili tehnik podaljševanja nohtov z uporabo konic. Šolanje traja 6 ur in poteka individualno ali v majhni skupini največ treh tečajnikov, kar vam zagotavlja, da se boste v najkrajšem možnem času naučili največ.

Znanje, ki vam ga nudim:

 • predstavitev vrhunskih proizvodov ter pripomočkov za modeliranje/geliranje nohtov 
 • kako si organizirati delovne površine 
 • higiena pripomočkov, ter seznanitev s sanitarno zdravstvenimi predpisi
 • anatomija nohtov, osnove mikrobioloških sprememb na nohtih
 • pojem polimerizacije (delovanje UVA svetlobe oz. naloge UVA lučke), ter sestava svetlobno trdilnih umetnih mas – »gelov« (za boljše razumevanje procesov strjevanja gelov)
 • teorija podaljševanja nohtov z uporabe konic
 • pravilna priprava naravnih nohtov, kot dober temelj za nadaljne postopke
 • praktičen prikaz tehnike podaljševanja nohtov z uporabo konic
 • obravnavanje problemov, ki lahko nastajajo pri postopku podaljševanja in modeliranja/geliranja)
 • BONUS: osnovni nail art

Znanje, ki ga pridobite:

 • optimalno organizirana delovna miza
 • dobro poznavanje proizvodov in pripomočkov za delo
 • pravilno vzdrževanje higiene pripomočkov
 • pravilna priprava naravnih nohtov za postopek podaljševanja z uporabo konic
 • pravilna priprava konic (personalizirano oblikovanje glede na različne oblike nohtov)
 • pravilno apliciranje konic (zdi se kot enostaven postopek, pa vendar je za pravilno aplikacijo potrebne kar nekaj vaje in znanja; seveda pa obstajajo male skrivnosti, ki vam olajšajo delo)
 • postopek modeliranja nohtov s francosko manikiro 
 • postopek modeliranja podaljšanih nohtov z barvno manikiro 
 • geliranje nohtov
 • osnovni nail art
 • BONUS: osnovni nail art

Na šolanju MODUL 1 se boste naučili samostojnega podaljševanja nohtov z uporabo konic, geliranja, oblikovanja in stiliranja nohtov. Med šolanjem boste izvedeli množico strokovnih informacij, ki so dodana vrednostpri izobraževanju v Vogue Nails Akademiji (poleg znanja  kako kvalitetno »izdelati nohte«, boste pridobili znanje procesa polimerizacije, delovanja gelov, osnovne anatomije, prepoznavanja mikrobioloških sprememb na nohtih…). Znanje in informacije, ki jih pridobite na mojih šolanjih, vam zagotavljajo samozavestnejše delo. Šolanja v Vogue Nails Akademiji vam nudijo VEČ, saj intenzivno vlagam v svoje strokovno znanje, da vam lahko ponudim šolanja na najvišjem možnem nivoju, z največ kredibilnimi informacijami, sledim trendom in se redno izobražujem pri največjih mojstrih nohtnega oblikovanja. Ponujam vam VEČ, ker se zavedam, da so tudi  stranke nohtnih salonov čedalje bolj izobražene in razgledane s področja manikire in trendov v nohtni branži, ter jim ni vseeno za svoje nohte. 

Z mojim mentorstvom boste uspešno vstopili v svet profesionalne manikire, naučila vas bom več kot samo “gelirati nohte”.

Šolanje MODUL 1 traja 6 ur. Ob uspešnem zaključku tečajnica/tečajnik prejme CERTIFIKAT o opravljenem šolanju. Cena šolanja v skupini je 200€. Cena INDIVIDUALNEGA šolanja je 250€.

Za delo na tečaju potrebujete model brez geliranih nohtov. Na modelu izdelate celotno storitev podaljševanja nohtov.

Tečajniki delate in se učite z vrhunskimi proizvodi in pripomočki. Ves material potreben za izdelavo nohtov na šolanju vam je na voljo BREZPLAČNO. Ves material, gele in pripomočke lahko kupite na dan tečaja s 15% popusta.

Za udeležbo na šolanju je potrebna predhodna prijava. Prijavite se na tel: 041-553-612 (Tamara) ali 041-733-615 (Stane) ali na elektronski naslov: info@voguenailsacademy.si. Mesto na tečaju si zagotovite s plačilom akontacije v višini 50€.

Obljubljam vam kvalitetno šolanje ter da boste prejeli potrebno znanje in informacije za uspešno delo v nohtni industriji. Tudi po končanem šolanju se moje mentorstvo ne zaključi. Stojim vam ob strani kadarkoli bi me potrebovali. Vedno sem na voljo za kakršno koli pomoč ali vprašanja s področja manikire ali poslovanja v nohtnem salonu. Z mano dobite doživljensko mentorico 😉

Veselim se sodelovanja z vami.

Tamara