modul ruski mandelj

Izobraževanja v Vogue Nails Akademiji vodim Tamara Cvelbar, po izobrazbi sem višja kozmetičarka, za sabo imam več kot 20 let podjetniških in strokovnih izkušenj v kozmetični stroki od tega 12 intenzivnih let v nohtnem oblikovanju. Za srednje in višje kozmetične šole sem tudi pedagoško – andragoški mentor, ter tako v svojem studiu bodočim kozmetičarkam zagotavljam praktični pouk s poudarkom na profesionalni manikiri. Ker se zavedam, da so vrhunski izdelki in dobro znanje ključnega pomena za uspeh, vam ponujam šolanja, ki bodo vaše znanje dvignila na višji nivo. Moji atributi so visoka strokovnost in precizna natančnost pri kreiranju nohtov. Vsa šolanja v Vogue Nails Akademiji temeljijo na kvalitetnem podajanju znanja, tako praktičnega kot teoretičnega. Nohtna industrija se razvija s »svetlobno hitrostjo«, tehnike modeliranja in geliranja nohtov se nenehno izpopolnjujejo, materiali se spreminjajo in izboljšujejo, zato odgovorno sledim novim trendom in se tudi sama redno izobražujem na vseh področjih nohtne industrije.

Z mojim mentorstvom boste uspešno vstopili v svet profesionalne manikire, naučila vas bom VEČ kot samo »gelirati nohte«.

InShot_20210721_134317506-01
RUSKI MANDELJ zaradi svoje dolžine in oblike vzbuja veliko občudovanja med nohtnimi stilisti, ter tudi strahospoštovanja, saj velja za eno najtežjih in hkrati najlepših nohtnih oblik. A naj vas ne prestrašim…oblika ni tako težka, kot se nam zdi. Potrebujete le nekoga, ki vam bo tehniko na enostaven in razumljiv način razložil, ter seveda prave produkte s katerimi boste brez težav zgradili take nohte.
 
Na šolanju za obliko ruski mandelj, bomo predelali daljšo in krajšo različico, s t.i. “grajenim french” oz reverse tehniko, uporabili bomo veliko bleščic in kristalov, ker mora ta oblika sijati v vsej svoji lepoti.
Po šolanju boste zagotovo sposobni sami izdelati čudoviti ruski mandelj, ter ga z vajo natrenirali do te mere, da boste to obliko ponudili strankam ter sami oblikovali svoje umetniške promocijske fotografije ali plakate za svoj salon. 
 
Šolanje je namenjeno izkušenim nohtnim stilistkam! Tečajnice delajo na svojih nohtih (brez modela).
RUSKI MANDELJ 3
RUSKI MANDELJ 4
RUSKI MANDELJ 6

Šolanje RUSKI MANDELJ traja 6 ur (od 9h do 15h). Ob zaključku tečajnica/tečajnik prejme CERTIFIKAT o opravljenem šolanju. Cena šolanja v skupini je 200€. Cena INDIVIDUALNEGA šolanja je 250€.

Tečajniki delate in se učite z vrhunskimi proizvodi in pripomočki. Ves material potreben za izdelavo nohtov na šolanju vam je na voljo BREZPLAČNO. Ves material, gele in pripomočke lahko kupite na dan tečaja s 15% popusta.

Za udeležbo na šolanju je potrebna predhodna prijava. Prijavite se na tel: 041-553-612 (Tamara) ali 041-733-615 (Stane) ali na elektronski naslov: info@voguenailsacademy.si. Mesto na tečaju si zagotovite s plačilom akontacije v višini 50€.

Obljubljam vam kvalitetno šolanje v prijetnem okolju z INDIVIDUALNIM PRISTOPOM v majhni skupini največ treh tečajnic, ali individualno šolanje 1/1,  ter da boste prejeli potrebno znanje in informacije za uspešno delo v nohtni industriji. Tudi po končanem šolanju se moje mentrostvo ne zaključi. Stojim vam ob strani kadarkoli bi me potrebovali. Vedno sem na voljo za kakršno koli pomoč ali vprašanja s področja manikire ali poslovanja v nohtnem salonu. Z mano dobite doživljenjsko mentorico 😉

Veselim se sodelovanja z vami.

Tamara