Modul Acryl Gel

Izobraževanja V Vogue Nails Akademiji vodim Tamara Cvelbar, po izobrazbi sem višja kozmetičarka, za sabo imam več kot 20 let podjetniških in strokovnih izkušenj v kozmetični stroki od tega 12 intenzivnih let v nohtnem oblikovanju. Za srednje in višje kozmetične šole sem tudi pedagoško – andragoški mentor, ter tako v svojem studiu bodočim kozmetičarkam zagotavljam praktični pouk s poudarkom na profesionalni manikiri.  Ker se zavedam, da so vrhunski izdelki in dobro znanje ključnega pomena za uspeh, vam ponujam šolanja, ki bodo vaše znanje dvignila na višji nivo. Moji atributi so visoka strokovnost in precizna natančnost pri kreiranju nohtov. Vsa šolanja v Vogue Nails Akademiji temeljijo na kvalitetnem podajanju znanja, tako praktičnega kot teoretičnega. Nohtna industrija se razvija s »svetlobno hitrostjo«, tehnike modeliranja in geliranja nohtov se nenehno izpopolnjujejo, materiali se spreminjajo in izboljšujejo, zato odgovorno sledim novim trendom in se tudi sama redno izobražujem na vseh področjih nohtne industrije.

Z mojim mentorstvom boste uspešno vstopili v svet profesionalne manikire, naučila vas bom VEČ kot samo »gelirati nohte«.

InShot_20200107_121355911

Šolanje ACRYL GEL je namenjeno izkušenim nohtnim stilistom, kot tudi tistim, ki želijo osvežiti svoje znanje in vključiti v svoje delo novo tehniko izgradnje nohtov. Naučili se boste tehnike geliranja in modeliranja nohtov s hibridnimi geli – AKRIL GELI. Tehnika izdelave nohtov se razlikuje od tehinike geliranja nohtov s klasičnimi geli. Gre za tehniko, ki je podobna akrilni tehniki. 

Nivo šolanja, prilagodim predznanju tečajnika. Šolanje traja 6 ur in poteka individualno ali v majhni skupini največ treh tečajnikov. 

Šolanje je namenjeno izkušenim nohtnim stilistom! Tečajniki delajo na svojih nohtih (brez modela).

Znanje, ki vam ga nudim:

 • predstavitev vrhunskih produktov in pripomočkov 
 • razlike med klasičnimi geli in akril geli
 • pravilna priprava naravnih nohtov, kot dober temelj za nadaljne postopke
 • praktičen prikaz tehnike podaljševanja nohtov z uporabo akril gelov
 • praktičen prikaz refill tehinke z uporabo akril gelov
 • grajena francoska konica in grajeni babyboomer
 • obliki salonski mandelj in kocka
 • obravnavanje problemov, ki lahko nastajajo pri postopku podaljševanja in modeliranja/geliranja)
 • BONUS: osnovni nail art

Znanje, ki ga pridobite:

 • dobro poznavanje proizvodov in pripomočkov za delo
 • poznavanje razlik med klasičnimi geli in akril geli
 • pravilna priprava naravnih nohtov za postopek geliranja
 • refill/korekcija geliranih nohtov z uporabo akril gelov
 • podaljševanje nohtov z akril geli
 • grajena francoska konica z akril geli
 • grajeni babyboomer
 • 2 obliki: mandelj in kocka
 • kontraindikacije za postopke geliranja nohtov
 • BONUS: osnovni nail art

Na šolanju MODUL ACRYL GEL se boste naučili uporabe akril gelov, geliranja, oblikovanja in stiliranja nohtov. Med šolanjem boste izvedeli množico strokovnih informacij, ki so dodana vrednostpri izobraževanju v Vogue Nails Akademiji (poleg znanja  kako kvalitetno »izdelati nohte«, boste pridobili znanje procesa polimerizacije, delovanja gelov, osnovne anatomije, prepoznavanja mikrobioloških sprememb na nohtih…). Znanje in informacije, ki jih pridobite na mojih šolanjih, vam zagotavljajo samozavestnejše delo. Šolanja v Vogue Nails Akademiji vam nudijo VEČ, saj intenzivno vlagam v svoje strokovno znanje, da vam lahko ponudim šolanja na najvišjem možnem nivoju, z največ kredibilnimi informacijami, sledim trendom in se redno izobražujem pri največjih mojstrih nohtnega oblikovanja. Ponujam vam VEČ, ker se zavedam, da so tudi  stranke nohtnih salonov čedalje bolj izobražene in razgledane s področja manikire in trendov v nohtni branži, ter jim ni vseeno za svoje nohte. 

Z mojim mentorstvom boste uspešno vstopili v svet profesionalne manikire, naučila vas bom več kot samo “gelirati nohte”.

Šolanje MODUL ACRYL GEL traja 6 ur. Ob uspešnem zaključku tečajnica/tečajnik prejme CERTIFIKAT o opravljenem šolanju. Cena šolanja v skupini je 200€. Cena INDIVIDUALNEGA šolanja je 250€.

Za delo na tečaju potrebujete model brez geliranih nohtov. Lahko delate tudi na sebi.

Tečajniki delate in se učite z vrhunskimi proizvodi in pripomočki. Ves material potreben za izdelavo nohtov na šolanju vam je na voljo BREZPLAČNO. Ves material, gele in pripomočke lahko kupite na dan tečaja s 15% popusta.

Za udeležbo na šolanju je potrebna predhodna prijava. Prijavite se na tel: 041-553-612 (Tamara) ali 041-733-615 (Stane) ali na elektronski naslov: info@voguenailsacademy.si. Mesto na tečaju si zagotovite s plačilom akontacije v višini 50€.

Obljubljam vam kvalitetno šolanje ter da boste prejeli potrebno znanje in informacije za uspešno delo v nohtni industriji. Tudi po končanem šolanju se moje mentorstvo ne zaključi. Stojim vam ob strani kadarkoli bi me potrebovali. Vedno sem na voljo za kakršno koli pomoč ali vprašanja s področja manikire ali poslovanja v nohtnem salonu. Z mano dobite doživljenjsko mentorico 😉

Veselim se sodelovanja z vami.

Tamara