Modul Korekcija/Refill online

Izobraževanja V Vogue Nails Akademiji vodim Tamara Cvelbar, po izobrazbi sem višja kozmetičarka, za sabo imam več kot 20 let podjetniških in strokovnih izkušenj v kozmetični stroki od tega 12 intenzivnih let v nohtnem oblikovanju. Za srednje in višje kozmetične šole sem tudi pedagoško – andragoški mentor, ter tako v svojem studiu bodočim kozmetičarkam zagotavljam praktični pouk s poudarkom na profesionalni manikiri.  Ker se zavedam, da so vrhunski izdelki in dobro znanje ključnega pomena za uspeh, vam ponujam šolanja, ki bodo vaše znanje dvignila na višji nivo. Moji atributi so visoka strokovnost in precizna natančnost pri kreiranju nohtov. Vsa šolanja v Vogue Nails Akademiji temeljijo na kvalitetnem podajanju znanja, tako praktičnega kot teoretičnega. Nohtna industrija se razvija s »svetlobno hitrostjo«, tehnike modeliranja in geliranja nohtov se nenehno izpopolnjujejo, materiali se spreminjajo in izboljšujejo, zato odgovorno sledim novim trendom in se tudi sama redno izobražujem na vseh področjih nohtne industrije.

Z mojim mentorstvom boste uspešno vstopili v svet profesionalne manikire, naučila vas bom VEČ kot samo »gelirati nohte«.

ONLINE šolanje KOREKCIJA /REFILL  je namenjeno začetnikom, kot tudi tistim, ki želijo osvežiti svoje znanje. Naučili se boste pravilno odstraniti gel in ponovno izvesti postopek geliranja / modeliranja nohtov, po potrebi boste nadomestili zlomljen noht ali popravili delno zlomljen noht. Naučili se boste tudi uporabe brusilnika, s katerim se prihrani ogromno časa pri odstranjevanju gela.

Nivo šolanja vedno prilagodim predznanju tečajnika. Šolanje traja 5 ur, poteka v virtualni učilnici, individualno ali v majhni skupini največ treh tečajnikov.

InShot_20210707_202130680-01

Znanje ki vam ga nudim:

 • kako organizirati delovni prostor
 • higiena pripomočkov, ter seznanitev s sanitarno zdravstvenimi predpisi 
 • pravilno odstranjevanje gela z nohtov (uporaba pilice in brusilnika)
 • pravilna izbira ustrezne pilice in ustreznega brusnega nastavka, ter razlike med njimi
 • primerno popraviti zlomljen noht ali popraviti delno zlomljen noht (uporaba konice, šablone)
 • določiti apex in oblikovati c-linijo nohtov
 • izvesti geliranje/refill vseh 10 nohtov
 • izvesti postopek francoske manikire in barvne manikire z barvnim gelom in/ali gel lakom

Znanje, ki ga pridobite:

 • optimalno organizirana delovna miza
 • dobro poznavanje proizvodov in pripomočkov za delo
 • pravilno vzdrževanje higiene pripomočkov
 • pravilno odstranjevanje gela z nohtov z uporabo brusilnika
 • poznavanje razlik med brusnimi nastavki, ter pravilna izbira brusnih nastavkov
 • pravilna priprava naravnih nohtov za postopek geliranja nohtov
 • osvežili boste znanje podaljševanja ali korekcije zlomljenega nohta
 • pravilno modeliranje nohtov, apex in C-linija
 • oblikovanje gela s pilico in brusilnikom
 • pravilno apliciranje barvnega gela ali gel laka in natančno risanje francoske linije

Na ONLINE šolanju KOREKCIJA / REFILL  se boste naučili samostojne izvedbe storitve korekcije geliranih nohtov. Omenjena storitev je v nohtnih salonih med najbolj pogosto izvajanimi storitvami, zato je to postopek, ki ga mora vsak profesionalni nohtni stilist obvladati. Med šolanjem boste izvedeli množico strokovnih informacij, ki so dodana vrednostpri izobraževanju v Vogue Nails Akademiji (poleg znanja  kako kvalitetno »izdelati nohte«, boste pridobili znanje procesa polimerizacije, delovanja gelov, osnovne anatomije, prepoznavanja mikrobioloških sprememb na nohtih…). Znanje in informacije, ki jih pridobite na mojih šolanjih, vam zagotavljajo samozavestnejše delo. Šolanja v Vogue Nails Akademiji vam nudijo VEČ, saj intenzivno vlagam v svoje strokovno znanje, da vam lahko ponudim šolanja na najvišjem možnem nivoju, z največ kredibilnimi informacijami, sledim trendom in se redno izobražujem pri največjih mojstrih nohtnega oblikovanja. Ponujam vam VEČ, ker se zavedam, da so tudi  stranke nohtnih salonov čedalje bolj izobražene in razgledane s področja manikire in trendov v nohtni branži, ter jim ni vseeno za svoje nohte. 

Z mojim mentorstvom boste uspešno vstopili v svet profesionalne manikire, naučila vas bom več kot samo “gelirati nohte”.

ONLINE šolanje MODUL KOREKCIJA / REFILL  traja 4 ure (+ dodatni online sestanek 1 uro). Ob uspešnem zaključku tečajnica/tečajnik prejme CERTIFIKAT o opravljenem šolanju. Cena online šolanja v skupini je 150€/osebo. Cena INDIVIDUALNEGA online šolanja je 200€.

Za delo na ONLINE tečaju potrebujete računalnik/tablico/telefon s kamero. Za šolanje potrebujete model z geliranimi nohti starimi vsaj 2 tedna, lahko delate tudi na sebi. Na šolanju izdelate set 5 nohtov (1 roka), za domačo nalogo ostane druga roka. V roku enega tedna po tečaju na online sestanku predelamo vašo domačo nalogo, storitev korekcije geliranih nohtov, obliko, ponovimo postopke, odpravimo napake in se pogovorimo o morebitnih težavah. Seveda ste online tečajniki VEDNO dobrodošli na sedežu moje akademije, vesela bom, če se bomo tudi v živo spoznali in z veseljem vam kadarkoli pomagam z nasveti, “virtualno” ali “v živo” 😉

Tečajniki lahko predhodno v spletni trgovini www.vogue-trgovina.si kupite ves potreben material, produkte in pripomočke za delo na tečaju s 15% popustom za prvi nakup (dobite osebno kodo). 

Pred pričetkom šolanja tečajniki prejmete gradivo v tiskani obliki, kar vam omogoča, da se predhodno seznanite s teorijo, produkti, postopki in ostalimi potrebnimi informacijami, zato bo ONLINE šolanje potekalo tekoče in brez težav.

Za udeležbo na šolanju je potrebna predhodna prijava. Prijavite se na tel: 041-553-612 (Tamara) ali 041-733-615 (Stane) ali na elektronski naslov: info@voguenailsacademy.si. Mesto na tečaju si zagotovite s plačilom akontacije v višini 50€, preostali znesek se poravna en teden pred pričetkom šolanja.

Obljubljam vam kvalitetno ONLINE šolanje, ter da boste prejeli potrebno znanje in informacije za uspešno delo v nohtni industriji. Tudi po končanem šolanju se moje mentorstvo ne zaključi. Stojim vam ob strani kadarkoli bi me potrebovali. Vedno sem na voljo za kakršno koli pomoč ali vprašanja s področja manikire ali poslovanja v nohtnem salonu. Z mano dobite doživljenjsko mentorico 😉

Veselim se sodelovanja z vami.

Tamara