Modul Estetik pedi online

Izobraževanja V Vogue Nails Akademiji vodim Tamara Cvelbar, po izobrazbi sem višja kozmetičarka, za sabo imam več kot 20 let podjetniških in strokovnih izkušenj v kozmetični stroki od tega 12 intenzivnih let v nohtnem oblikovanju. Za srednje in višje kozmetične šole sem tudi pedagoško – andragoški mentor, ter tako v svojem studiu bodočim kozmetičarkam zagotavljam praktični pouk s poudarkom na profesionalni manikiri.  Ker se zavedam, da so vrhunski izdelki in dobro znanje ključnega pomena za uspeh, vam ponujam šolanja, ki bodo vaše znanje dvignila na višji nivo. Moji atributi so visoka strokovnost in precizna natančnost pri kreiranju nohtov. Vsa šolanja v Vogue Nails Akademiji temeljijo na kvalitetnem podajanju znanja, tako praktičnega kot teoretičnega. Nohtna industrija se razvija s »svetlobno hitrostjo«, tehnike modeliranja in geliranja nohtov se nenehno izpopolnjujejo, materiali se spreminjajo in izboljšujejo, zato odgovorno sledim novim trendom in se tudi sama redno izobražujem na vseh področjih nohtne industrije.

Z mojim mentorstvom boste uspešno vstopili v svet profesionalne manikire, naučila vas bom VEČ kot samo »gelirati nohte«.

ONLINE šolanje ESTETIK PEDI  je namenjeno vsem, ki želite med svoje storitve dodati estetsko urejanje nohtov na nogah oz. permanentno lakiranje nohtov na nogah. Šolanje je namenjeno začetnikom in nohtnim stilistom z izkušnjami. Šolanje traja 4 ure, poteka v virtualni učilnici, individualno ali v majhni skupini največ treh tečajnikov, kar vam zagotavlja, da se boste v danem času naučili največ.

Pink pedicure.

Znanje, ki vam ga nudim:

 • predstavitev vrhunskih proizvodov ter pripomočkov za permanentno lakiranje nohtov 
 • priprava optimalno organiziranega delovnega prostora 
 • pojem polimerizacije (delovanje UVA/LED svetlobe oz. naloge UVA/LED lučke) umetnih mas – »gel lakov« (za boljše razumevanje procesov strjevanja gel laka) 
 • teorija permanentnega lakiranja nohtov na nogah z gel lakom 
 • pravilna priprava naravnih nohtov, kot dober temelj za nadaljnje postopke 
 • praktičen prikaz tehnike permanentnega lakiranja nohtov na nogah z gel laki 
 • prikaz estetske korekcije zlomljenega/zalomljenega nohta na nogah   
 • obravnavanje problemov, ki lahko nastanejo pri postopku permanentnega lakiranja 
 • prikaz odstranjevanja gel laka s soak off tekočino in mehansko odstranjevanje z brusilnim strokčkom 
 • delo na modelu pod vodstvom inštruktorice (delate na vseh 10-ih nohtih!) 
 • nail art primeren za nohte na nogah 
 • DEZINFEKCIJA IN STERILIZACIJA PRIPOMOČKOV 

Znanje, ki ga pridobite

 • optimalno organizirana delovni prostor 
 • dobro poznavanje proizvodov in pripomočkov za delo 
 • pravilno vzdrževanje higiene pripomočkov 
 • pravilna priprava naravnih nohtov za postopek permanentnega lakiranja
 • estetska korekcija zlomljenega/zalomljenega nohta na nogah
 • postopek t.i. suhe strojne obdelave obnohtne kožice na nohtih na nogah (okrogli brusni nastavki)
 • postopek permanentnega lakiranja nohtov na nogah s “francoskim lakiranjem”
 • postopek permanentnega lakiranja nohtov z barvnim lakiranjem
 • osnoven nail art primeren za nohte na nogah
 • zaključevanje s storitvijo, nesveti strankam
 • dezinfekcija in sterilizacija pribora in pripomočkov 

Storitev estetskega urejanja nohtov na nogah s permanentnim lakiranjem je v porastu in omogoča dodatni zaslužek v salonih saj si stranke, ki obiskujejo storitve gel/gel lak manikire pogosto želijo tudi urejenih nohtov na nogah. Vaše stranke bodo imele po obisku vašega salona čudovito urejene nohte na rokah in nogah tudi več tednov. Na ONLINE šolanju ESTETIK PEDI se boste naučili samostojnega dela in izvajanja estetskega urejanja nohtov na nogah s permanentnim lakiranjem, oblikovanja in stiliranja nohtov, “suhega” urejanja obnohtne kožice.

Med šolanjem boste izvedeli množico strokovnih informacij, ki so dodana vrednost pri izobraževanju v Vogue Nails Akademiji (poleg znanja  kako kvalitetno »izdelati nohte«, boste pridobili znanje procesa polimerizacije, delovanja gel lakov, osnovne anatomije, prepoznavanja mikrobioloških sprememb na nohtih…). Znanje in informacije, ki jih pridobite na mojih šolanjih, vam zagotavljajo samozavestnejše delo. Šolanja v Vogue Nails Akademiji vam nudijo VEČ, saj intenzivno vlagam v svoje strokovno znanje, da vam lahko ponudim šolanja na najvišjem možnem nivoju, z največ kredibilnimi informacijami, sledim trendom in se redno izobražujem pri največjih mojstrih nohtnega oblikovanja. Ponujam vam VEČ, ker se zavedam, da so tudi  stranke nohtnih salonov čedalje bolj izobražene in razgledane s področja manikire in trendov v nohtni branži, ter jim ni vseeno za svoje nohte. 

Z mojim mentorstvom boste uspešno vstopili v svet profesionalne manikire in estetske pedikure, naučila vas bom več kot samo “gelirati nohte”.

ONLINE šolanje MODUL ESTETIK PEDI  traja 3 ure (+ dodatni online sestanek 1 uro). Ob uspešnem zaključku tečajnica/tečajnik prejme CERTIFIKAT o opravljenem šolanju. Cena online šolanja v skupini je 100€. Cena INDIVIDUALNEGA online šolanja je 150€.

Za delo na ONLINE tečaju potrebujete računalnik/tablico/telefon s kamero. Za šolanje potrebujete model brez geliranih nohtov na nogah (ali brez permanentnega gel laka). Na šolanju izdelate set 5 nohtov (1 noga), za domačo nalogo ostane druga noga. V roku enega tedna po tečaju na online sestanku predelamo vašo domačo nalogo, izvedba storitve permanentnega lakiranja nohtov na nogah, obliko nohtov, ponovimo postopke, odpravimo napake in se pogovorimo o morebitnih težavah.

Seveda ste online tečajniki VEDNO dobrodošli na sedežu moje akademije, vesela bom, če se bomo tudi v živo spoznali in z veseljem vam kadarkoli pomagam z nasveti, “virtualno” ali “v živo” 😉

Tečajniki lahko predhodno v spletni trgovini www.vogue-trgovina.si kupite ves potreben material, produkte in pripomočke za delo na tečaju s 15% popustom za prvi nakup (dobite osebno kodo). 

Pred pričetkom šolanja tečajniki prejmete gradivo v tiskani obliki, kar vam omogoča, da se predhodno seznanite s teorijo, produkti, postopki in ostalimi potrebnimi informacijami, zato bo ONLINE šolanje potekalo tekoče in brez težav.

Za udeležbo na šolanju je potrebna predhodna prijava. Prijavite se na tel: 041-553-612 (Tamara) ali 041-733-615 (Stane) ali na elektronski naslov: info@voguenailsacademy.si. Mesto na tečaju si zagotovite s plačilom akontacije v višini 50€, preostali znesek se poravna en teden pred pričetkom šolanja.

Obljubljam vam kvalitetno ONLINE šolanje, ter da boste prejeli potrebno znanje in informacije za uspešno delo v nohtni industriji. Tudi po končanem šolanju se moje mentorstvo ne zaključi. Stojim vam ob strani kadarkoli bi me potrebovali. Vedno sem na voljo za kakršno koli pomoč ali vprašanja s področja manikire, estetske pedikure ali poslovanja v nohtnem salonu. Z mano dobite doživljenjsko mentorico 😉

Veselim se sodelovanja z vami.

Tamara