Modul 2 online

Izobraževanja v Vogue Nails Akademiji vodim Tamara Cvelbar, po izobrazbi sem višja kozmetičarka, za sabo imam več kot 20 let podjetniških in strokovnih izkušenj v kozmetični stroki od tega 12 intenzivnih let v nohtnem oblikovanju. Za srednje in višje kozmetične šole sem tudi pedagoško – andragoški mentor, ter tako v svojem studiu bodočim kozmetičarkam zagotavljam praktični pouk s poudarkom na profesionalni manikiri.  Ker se zavedam, da so vrhunski izdelki in dobro znanje ključnega pomena za uspeh, vam ponujam šolanja, ki bodo vaše znanje dvignila na višji nivo. Moji atributi so visoka strokovnost in precizna natančnost pri kreiranju nohtov. Vsa šolanja v Vogue Nails Akademiji temeljijo na kvalitetnem podajanju znanja, tako praktičnega kot teoretičnega. Nohtna industrija se razvija s »svetlobno hitrostjo«, tehnike modeliranja in geliranja nohtov se nenehno izpopolnjujejo, materiali se spreminjajo in izboljšujejo, zato odgovorno sledim novim trendom in se tudi sama redno izobražujem na vseh področjih nohtne industrije.

Z mojim mentorstvom boste uspešno vstopili v svet profesionalne manikire, naučila vas bom VEČ kot samo »gelirati nohte«.

studio 07

ONLINE šolanje MODUL 2  je namenjeno začetnikom, kot tudi tistim, ki želijo osvežiti svoje znanje ter spoznati novejše tehnike in male skrivnosti pri uspešnem kreiranju nohtov. Na šolanju MODUL 2 se boste naučili tehnik podaljševanja nohtov z gelom in uporabo šablon. Šolanje poteka v virtualni učilnici, traja 6 ur, individualno ali v majhni skupini največ treh tečajnikov, kar vam zagotavlja, da se boste v najkrajšem možnem času naučili največ.

Znanje, ki vam ga nudim:

 • predstavitev vrhunskih produktov ter pripomočkov za modeliranje/geliranje nohtov 
 • kako si organizirati delovne površine
 • higiena pripomočkov, ter seznanitev s sanitarno zdravstvenimi predpisi
 • anatomija nohtov, osnove mikrobioloških sprememb na nohtih
 • pojem polimerizacije (delovanje UVA svetlobe oz. naloge UVA lučke), ter sestava svetlobno trdilnih umetnih mas – »gelov« (za boljše razumevanje procesov strjevanja gelov)
 • teorija podaljševanja nohtov z uporabo šablon, predstavitev različnih šablon
 • pravilna priprava naravnih nohtov, kot dober temelj za nadaljne postopke
 • praktičen prikaz tehnike podaljševanja nohtov z uporabo šablon
 • obravnavanje problemov, ki lahko nastajajo pri postopku podaljševanja in modeliranja/geliranja
 • BONUS: osnovni nail art

Znanje, ki ga pridobite:

 • dobro poznavanje proizvodov in pripomočkov za delo -pravilno vzdrževanje higiene pripomočkov
 • pravilna priprava naravnih nohtov za postopek podaljševanja z uporabo šablon
 • pravilna priprava šablon (personalizirano oblikovanje glede na različne oblike nohtov)
 • pravilna nastavitev šablon (zdi se kot enostaven postopek, pa vendar je za pravilno nastavitev potrebne kar nekaj vaje in znanja; seveda pa obstajajo male skrivnosti, ki vam olajšajo delo)
 • postopek modeliranja nohtov z gradilnimi geli (Modeling geli, Sculpting geli)
 • natančno oblikovanje francoske linije in natančno nanašanje barvnih gelov
 • oblikovanje in pravilno piljenje v salonsko obliko Square in/ali Classic Almond
 • postopek nastavitve šablone brez pinčanja
 • BONUS: osnovni nail art

Na ONLINE šolanju MODUL 2  se boste naučili samostojnega podaljševanja nohtov z gelom in uporabe šablon, geliranja, oblikovanja in stiliranja nohtov. Med šolanjem boste izvedeli množico strokovnih informacij, ki so dodana vrednostpri izobraževanju v Vogue Nails Akademiji (poleg znanja  kako kvalitetno »izdelati nohte«, boste pridobili znanje procesa polimerizacije, delovanja gelov, osnovne anatomije, prepoznavanja mikrobioloških sprememb na nohtih…). Znanje in informacije, ki jih pridobite na mojih šolanjih, vam zagotavljajo samozavestnejše delo. Šolanja v Vogue Nails Akademiji vam nudijo VEČ, saj intenzivno vlagam v svoje strokovno znanje, da vam lahko ponudim šolanja na najvišjem možnem nivoju, z največ kredibilnimi informacijami, sledim trendom in se redno izobražujem pri največjih mojstrih nohtnega oblikovanja. Ponujam vam VEČ, ker se zavedam, da so tudi  stranke nohtnih salonov čedalje bolj izobražene in razgledane s področja manikire in trendov v nohtni branži, ter jim ni vseeno za svoje nohte. 

Z mojim mentorstvom boste uspešno vstopili v svet profesionalne manikire, naučila vas bom več kot samo “gelirati nohte”.

ONLINE šolanje MODUL 2 traja 5 ur (+ dodatni online sestanek 1 uro). Ob uspešnem zaključku tečajnica/tečajnik prejme CERTIFIKAT o opravljenem šolanju. Cena online šolanja v skupini je 150€. Cena INDIVIDUALNEGA online šolanja je 250€.

Za delo na ONLINE tečaju potrebujete računalnik/tablico/telefon s kamero. Za šolanje potrebujete model brez geliranih nohtov, lahko delate tudi na sebi. Na šolanju izdelate set 5 nohtov (1 roka), za domačo nalogo ostane druga roka. V roku enega tedna po tečaju na online sestanku predelamo vašo domačo nalogo, izdelavo podaljšanih nohtov, obliko, ponovimo postopke, odpravimo napake in se pogovorimo o morebitnih težavah. Seveda ste online tečajniki VEDNO dobrodošli na sedežu moje akademije, vesela bom, če se bomo tudi v živo spoznali in z veseljem vam kadarkoli pomagam z nasveti, “virtualno” ali “v živo” 😉

Tečajniki lahko predhodno v spletni trgovini www.vogue-trgovina.si kupite ves potreben material, produkte in pripomočke za delo na tečaju s 15% popustom za prvi nakup (dobite osebno kodo). 

Pred pričetkom šolanja tečajniki prejmete gradivo v tiskani obliki, kar vam omogoča, da se predhodno seznanite s teorijo, produkti, postopki in ostalimi potrebnimi informacijami, zato bo ONLINE šolanje potekalo tekoče in brez težav.

Za udeležbo na šolanju je potrebna predhodna prijava. Prijavite se na tel: 041-553-612 (Tamara) ali 041-733-615 (Stane) ali na elektronski naslov: info@voguenailsacademy.si. Mesto na tečaju si zagotovite s plačilom akontacije v višini 50€, preostali znesek se poravna en teden pred pričetkom šolanja.

Obljubljam vam kvalitetno ONLINE šolanje, ter da boste prejeli potrebno znanje in informacije za uspešno delo v nohtni industriji. Tudi po končanem šolanju se moje mentorstvo ne zaključi. Stojim vam ob strani kadarkoli bi me potrebovali. Vedno sem na voljo za kakršno koli pomoč ali vprašanja s področja manikire ali poslovanja v nohtnem salonu. Z mano dobite doživljenjsko mentorico 😉

Veselim se sodelovanja z vami.

Tamara