Modul 1+2 online

Izobraževanja v Vogue Nails Akademiji vodim Tamara Cvelbar, po izobrazbi sem višja kozmetičarka, za sabo imam več kot 20 let podjetniških in strokovnih izkušenj v kozmetični stroki od tega 12 intenzivnih let v nohtnem oblikovanju. Za srednje in višje kozmetične šole sem tudi pedagoško – andragoški mentor, ter tako v svojem studiu bodočim kozmetičarkam zagotavljam praktični pouk s poudarkom na profesionalni manikiri.  Ker se zavedam, da so vrhunski izdelki in dobro znanje ključnega pomena za uspeh, vam ponujam šolanja, ki bodo vaše znanje dvignila na višji nivo. Moji atributi so visoka strokovnost in precizna natančnost pri kreiranju nohtov. Vsa šolanja v Vogue Nails Akademiji temeljijo na kvalitetnem podajanju znanja, tako praktičnega kot teoretičnega. Nohtna industrija se razvija s »svetlobno hitrostjo«, tehnike modeliranja in geliranja nohtov se nenehno izpopolnjujejo, materiali se spreminjajo in izboljšujejo, zato odgovorno sledim novim trendom in se tudi sama redno izobražujem na vseh področjih nohtne industrije.

Z mojim mentorstvom boste uspešno vstopili v svet profesionalne manikire, naučila vas bom VEČ kot samo »gelirati nohte«.

InShot_20200417_165542277

ONLINE šolanje MODUL 1 + 2  je namenjeno začetnikom, kot tudi tistim, ki želijo osvežiti svoje znanje ter spoznati novejše tehnike in male skrivnosti pri uspešnem kreiranju nohtov. Na šolanju MODUL 1 + 2 se boste naučili tehnik podaljševanja nohtov z uporabo KONIC in ŠABLON. Šolanje poteka v virtualni učilnici, razdeljeno je na 2 dneva, skupaj zajema 12 ur in poteka individualno ali v majhni skupini največ treh tečajnikov, kar vam zagotavlja, da se boste v najkrajšem možnem času naučili največ.

Znanje, ki vam ga nudim:

 • predstavitev vrhunskih produktov ter pripomočkov za modeliranje/geliranje nohtov
 • priprava optimalno organiziranega delovnega prostora
 • higiena pripomočkov, ter seznanitev s sanitarno zdravstvenimi predpisi -anatomija nohtov, osnove mikrobioloških sprememb na nohtih
 • pojem polimerizacije (delovanje UVA svetlobe oz. naloge UVA lučke), ter sestava svetlobno trdilnih umetnih mas – »gelov« (za boljše razumevanje procesov strjevanja gelov)
 • teorija podaljševanja nohtov z uporabo konic (1.dan)
 • teorija podaljševanja nohtov z uporabo šablon (2.dan)
 • pravilna priprava naravnih nohtov, kot dober temelj za nadaljne postopke
 • praktičen prikaz tehnike podaljševanja nohtov z uporabo konic (1.dan)
 • praktičen prikaz tehnike podaljševanja nohtov z uporabo šablon (2.dan)
 • obravnavanje problemov, ki lahko nastajajo pri postopku podaljševanja in modeliranja/geliranja
 • BONUS: osnovni nail art

Znanje, ki ga pridobite:

 • optimalno organizirana delovna miza
 • dobro poznavanje produktov in pripomočkov za delo
 • pravilno vzdrževanje higiene pripomočkov
 • pravilna priprava naravnih nohtov za postopek podaljševanja z uporabo konic (1.dan) in šablon (2.dan)
 • pravilna priprava konic (1.dan) in šablon (2.dan) (personalizirano oblikovanje glede na različne oblike nohtov)
 • pravilno apliciranje konic (1.dan) in nastavitev šablon (2.dan) (zdi se kot enostaven postopek, pa vendar je za pravilno nastavitev potrebne kar nekaj vaje in znanja; seveda pa obstajajo male skrivnosti, ki vam olajšajo delo
 • 1. dan: postopek podaljševanja nohtov z uporabo konic in modeliranje podaljšanih nohtov (francoska in barvna manikira)
 • 2. dan: postopek podaljševanja nohtov z uporabo šablon z napredno linijo modelirnih gelov
 • natančno oblikovanje francoske linije (1. in 2. dan) in natančen nanos barvnih gelov 
 • oblikovanje in pravilno piljenje v salonsko obliko Square in/ali Classic Almond (1. in 2. dan)
 • postopek nastavitve šablone brez pinčanja (2.dan)…naučili se boste tudi postopek pinčanja (ožanja) nohtov
 • BONUS: osnovni nail art

1.dan online pridobite splošno teoretično znanje in se naučite tehnike podaljševanja nohtov z uporabo konic. Uporabili bomo samoizravnalne gradilne gele in uporabili barvne gele in gel lake za barvno manikiro in bel gel za francosko manikiro. Na tak način boste spoznali različne konsistence in viskoznosti gelov.

2.dan online se naučite tehnike podaljševanja nohtov z uporabo šablon. Pri tej tehniki uporabljamo gele napredne linije modelirnih gelov (Modeling gel, Sculpting gel). Osvojili boste 2 obliki: Classic Square in Classic Almond oz po želji eno od oblik. Uporabili bomo barvne gele in gel lake za barvno manikiro in za francosko manikiro.

Na ONLINE šolanju MODUL 1 + 2  se boste naučili samostojnega podaljševanja nohtov z uporabo konic in šablon, geliranja, oblikovanja in stiliranja nohtov. Vsak profesionalni nohtni stilist mora poznati in obvladati obe tehniki podaljševanja nohtov. Med šolanjem boste izvedeli množico strokovnih informacij, ki so dodana vrednost pri izobraževanju v Vogue Nails Akademiji (poleg znanja  kako kvalitetno »izdelati nohte«, boste pridobili znanje procesa polimerizacije, delovanja gelov, osnovne anatomije, prepoznavanja mikrobioloških sprememb na nohtih…). Znanje in informacije, ki jih pridobite na mojih šolanjih, vam zagotavljajo samozavestnejše delo. Šolanja v Vogue Nails Akademiji vam nudijo VEČ, saj intenzivno vlagam v svoje strokovno znanje, da vam lahko ponudim šolanja na najvišjem možnem nivoju, z največ kredibilnimi informacijami, sledim trendom in se redno izobražujem pri največjih mojstrih nohtnega oblikovanja. Ponujam vam VEČ, ker se zavedam, da so tudi  stranke nohtnih salonov čedalje bolj izobražene in razgledane s področja manikire in trendov v nohtni branži, ter jim ni vseeno za svoje nohte. 

Z mojim mentorstvom boste uspešno vstopili v svet profesionalne manikire, naučila vas bom več kot samo “gelirati nohte”.

ONLINE šolanje MODUL 1 + 2  traja 10 ur (+ dodatna online sestanka vsak po 1 uro). Ob uspešnem zaključku tečajnica/tečajnik prejme CERTIFIKAT o opravljenem šolanju. Cena online šolanja v skupini je 300€/osebo. Cena INDIVIDUALNEGA online šolanja je 400€.

Za delo na ONLINE tečaju potrebujete računalnik/tablico/telefon s kamero. Za šolanje potrebujete model brez geliranih nohtov (vsak dan en model), lahko delate tudi na sebi. Na vsakem šolanju izdelate set 5 nohtov (1 roka), za domačo nalogo ostane druga roka. V roku enega tedna po tečaju na online sestanku predelamo vašo domačo nalogo, izdelavo podaljšanih nohtov, obliko, ponovimo postopke, odpravimo napake in se pogovorimo o morebitnih težavah. Seveda ste online tečajniki VEDNO dobrodošli na sedežu moje akademije, vesela bom, če se bomo tudi v živo spoznali in z veseljem vam kadarkoli pomagam z nasveti, “virtualno” ali “v živo” 😉

Tečajniki lahko predhodno v spletni trgovini www.vogue-trgovina.si kupite ves potreben material, produkte in pripomočke za delo na tečaju s 15% popustom za prvi nakup (dobite osebno kodo). 

Pred pričetkom šolanja tečajniki prejmete gradivo v tiskani obliki, kar vam omogoča, da se predhodno seznanite s teorijo, produkti, postopki in ostalimi potrebnimi informacijami, zato bo ONLINE šolanje potekalo tekoče in brez težav.

Tečajnikom MODULA 1+2 ONLINE nudim ugodno nadaljevanje šolanja z MODULOM KOREKCIJA/REFILL ONLINE…za dodaten dan šolanja MODUL KOREKCIJA/REFILL ONLINE tečajnicam omogočim 50% POPUSTA, tako je cena tečaja Refill samo 75€ oz. 100€ za individualno ONLINE šolanje…ponudba velja SAMO za tečajnike MODUL 1+2 ONLINE! 

Za udeležbo na šolanju je potrebna predhodna prijava. Prijavite se na tel: 041-553-612 (Tamara) ali 041-733-615 (Stane) ali na elektronski naslov: info@voguenailsacademy.si. Mesto na tečaju si zagotovite s plačilom akontacije v višini 100€.

Obljubljam vam kvalitetno šolanje v prijetnem okolju z INDIVIDUALNIM PRISTOPOM v majhni skupini največ treh tečajnic, ali individualno šolanje 1/1,  ter da boste prejeli potrebno znanje in informacije za uspešno delo v nohtni industriji. Tudi po končanem šolanju se moje mentrostvo ne zaključi. Stojim vam ob strani kadarkoli bi me potrebovali. Vedno sem na voljo za kakršno koli pomoč ali vprašanja s področja manikire ali poslovanja v nohtnem salonu. Z mano dobite doživljenjsko mentorico 😉 

Veselim se sodelovanja z vami.

Tamara