Modul Salonski nohti online

Izobraževanja v Vogue Nails Akademiji vodim Tamara Cvelbar, po izobrazbi sem višja kozmetičarka, za sabo imam več kot 20 let podjetniških in strokovnih izkušenj v kozmetični stroki od tega 12 intenzivnih let v nohtnem oblikovanju. Za srednje in višje kozmetične šole sem tudi pedagoško – andragoški mentor, ter tako v svojem studiu bodočim kozmetičarkam zagotavljam praktični pouk s poudarkom na profesionalni manikiri. Ker se zavedam, da so vrhunski izdelki in dobro znanje ključnega pomena za uspeh, vam ponujam šolanja, ki bodo vaše znanje dvignila na višji nivo. Moji atributi so visoka strokovnost in precizna natančnost pri kreiranju nohtov. Vsa šolanja v Vogue Nails Akademiji temeljijo na kvalitetnem podajanju znanja, tako praktičnega kot teoretičnega. Nohtna industrija se razvija s »svetlobno hitrostjo«, tehnike modeliranja in geliranja nohtov se nenehno izpopolnjujejo, materiali se spreminjajo in izboljšujejo, zato odgovorno sledim novim trendom in se tudi sama redno izobražujem na vseh področjih nohtne industrije.

Z mojim mentorstvom boste uspešno vstopili v svet profesionalne manikire, naučila vas bom VEČ kot samo »gelirati nohte«.

InShot_20200220_195427278
Na ONLINE šolanju SALONSKI NOHTI se boste naučili tehinke t.i. GREJENEGA FRENCHA oz. REVERSE TEHNIKO v obliki Modern Almond in Modern Square. Pri izgradnji in oblikovanju salonskih nohtov bomo uporabili bel gradilni gel, barvni gradilni gel, barvni gel ali gel lak, bleščice, folije, kristale,…
Po šolanju boste zagotovo sposobni sami izdelati čudovit set elegantnih salonskih nohtov in tehniko z malo vaje natrenirali do te mere, da boste lahko to storitev ponudili strankam ter sami oblikovali svoje umetniške promocijske fotografije ali plakate za svoj salon. 
 
Šolanje je namenjeno izkušenim nohtnim stilistkam! Tečajnice delajo na svojih nohtih (brez modela).

 

ONLINE šolanje MODUL SALONSKI NOHTI traja 5 ur (+ dodatni online sestanek 1 uro). Ob uspešnem zaključku tečajnica/tečajnik prejme CERTIFIKAT o opravljenem šolanju. Cena online šolanja v skupini je 150€. Cena INDIVIDUALNEGA online šolanja je 250€.

Za delo na ONLINE tečaju potrebujete računalnik/tablico/telefon s kamero. Šolanje poteka v virtualni učilnici. Za delo na šolanju potrebujete model brez geliranih nohtov, lahko delate tudi na sebi. Na šolanju izdelate set 5 nohtov (1 roka), za domačo nalogo ostane druga roka. V roku enega tedna po tečaju na online sestanku predelamo vašo domačo nalogo, izdelavo podaljšanih salonskih nohtov, obliko, ponovimo postopke, odpravimo napake in se pogovorimo o morebitnih težavah.  Seveda ste online tečajniki VEDNO dobrodošli na sedežu moje akademije, vesela bom, če se bomo tudi v živo spoznali in z veseljem vam kadarkoli pomagam z nasveti, “virtualno” ali “v živo” 😉

Tečajniki lahko predhodno v spletni trgovini www.vogue-trgovina.si kupite ves potreben material, produkte in pripomočke za delo na tečaju s 15% popustom za prvi nakup (dobite osebno kodo). 

Pred pričetkom šolanja tečajniki prejmete gradivo v tiskani obliki, kar vam omogoča, da se predhodno seznanite s teorijo, produkti, postopki in ostalimi potrebnimi informacijami, zato bo ONLINE šolanje potekalo tekoče in brez težav.

Za udeležbo na šolanju je potrebna predhodna prijava. Prijavite se na tel: 041-553-612 (Tamara) ali 041-733-615 (Stane) ali na elektronski naslov: info@voguenailsacademy.si. Mesto na tečaju si zagotovite s plačilom akontacije v višini 50€, preostali znesek se poravna en teden pred pričetkom šolanja.

Obljubljam vam kvalitetno ONLINE šolanje, ter da boste prejeli potrebno znanje in informacije za uspešno delo v nohtni industriji. Tudi po končanem šolanju se moje mentorstvo ne zaključi. Stojim vam ob strani kadarkoli bi me potrebovali. Vedno sem na voljo za kakršno koli pomoč ali vprašanja s področja manikire ali poslovanja v nohtnem salonu. Z mano dobite doživljenjsko mentorico 😉

Veselim se sodelovanja z vami.

Tamara