Airbrush nail art

Izobraževanja V Vogue Nails Akademiji vodim Tamara Cvelbar, po izobrazbi sem višja kozmetičarka, za sabo imam več kot 20 let podjetniških in strokovnih izkušenj v kozmetični stroki od tega 12 intenzivnih let v nohtnem oblikovanju. Za srednje in višje kozmetične šole sem tudi pedagoško – andragoški mentor, ter tako v svojem studiu bodočim kozmetičarkam zagotavljam praktični pouk s poudarkom na profesionalni manikiri.  Ker se zavedam, da so vrhunski izdelki in dobro znanje ključnega pomena za uspeh, vam ponujam šolanja, ki bodo vaše znanje dvignila na višji nivo. Moji atributi so visoka strokovnost in precizna natančnost pri kreiranju nohtov. Vsa šolanja v Vogue Nails Akademiji temeljijo na kvalitetnem podajanju znanja, tako praktičnega kot teoretičnega. Nohtna industrija se razvija s »svetlobno hitrostjo«, tehnike modeliranja in geliranja nohtov se nenehno izpopolnjujejo, materiali se spreminjajo in izboljšujejo, zato odgovorno sledim novim trendom in se tudi sama redno izobražujem na vseh področjih nohtne industrije.

Z mojim mentorstvom boste uspešno vstopili v svet profesionalne manikire, naučila vas bom VEČ kot samo »gelirati nohte«.

IMG_20200624_193222-01

Šolanje AIRBRUSH NAIL ART je namenjeno začetnikom, kot tudi tistim, ki želijo osvežiti svoje znanje ter spoznati novejše tehnike airbrush dekoriranja in male skrivnosti pri uspešnem kreiranju nohtov. Naučili se boste AIRBRUSH tehnik, ki so primerne za hitro salonsko delo in ki jih lahko brez težav uporabite pri vsaki manikiri brez izgube časa. Šolanje traja 4 ure in poteka individualno ali v majhni skupini največ treh tečajnikov, kar vam zagotavlja, da se boste v najkrajšem možnem času naučili največ.

Znanje, ki vam ga nudim:

 • predstavitev vrhunskih proizvodov ter pripomočkov za nail art
 • predstavitev airbrush pištol in različnih kompresorjev, ter čopičev in pripomočkov za raznovrstne tehnike airbrush nail arta
 •  prikaz različnih airbrush tehnik glede na sezono
 • uporaba airbrush barv, gel lakov, barvnih gelov, painting gelov, spider gelov, transfer foil gelov, glue  gelov…
 • ombre, prelivanje barv, babyboomer z airbrushem
 • uporaba dekorativne folije, bleščic, kristalov
 • uporaba airbrush šablon, čipk,…
 • kreativni nail art
 • čiščenje in vzdrževanje airbrush pištole

Znanje, ki ga pridobite:

 • poznavanje airbrush sistema ter pripomočkov za airbush nail art
 • različne tehnike hitrih airbrush poslikav
 • ombre z gel laki in barvnimi geli
 • ombre in babyboomer z airbrushem
 • uporaba dekorativne folije, bleščic, kristalov
 • uporaba airbrush šablon, čipk ,…
 • pravilno vzdrževanje airbrush pištol in kompresorja
 • kreativni nail art

Na šolanju AIRBRUSH NAIL ART se boste naučili hitrih in uporabnih nail art AIRBRUSH  tehnik. Zagotovo boste izgubili strah pred kreiranjem “babyboomerja”, prelivanjem barv, senčenjem, ombre tehnike, dobili boste veliko idej in znanja in spoznali, da za salonski nail art ne potrebujemo veliko časa. Med šolanjem boste izvedeli množico strokovnih informacij, ki so dodana vrednostpri izobraževanju v Vogue Nails Akademiji. Znanje in informacije, ki jih pridobite na mojih šolanjih, vam zagotavljajo samozavestnejše delo. Šolanja v Vogue Nails Akademiji vam nudijo VEČ, saj intenzivno vlagam v svoje strokovno znanje, da vam lahko ponudim šolanja na najvišjem možnem nivoju, z največ kredibilnimi informacijami, sledim trendom in se redno izobražujem pri največjih mojstrih nohtnega oblikovanja. Ponujam vam VEČ, ker se zavedam, da so tudi  stranke nohtnih salonov čedalje bolj izobražene in razgledane s področja manikire in trendov v nohtni branži, ter jim ni vseeno za svoje nohte. 

Z mojim mentorstvom boste uspešno vstopili v svet profesionalne manikire, naučila vas bom več kot samo “gelirati nohte”.

Šolanje AIRBRUSH NAIL ART traja 4 ure. Ob uspešnem zaključku tečajnica/tečajnik prejme CERTIFIKAT o opravljenem šolanju. Cena šolanja v skupini je 130€. Cena INDIVIDUALNEGA šolanja je 150€.

Za delo na tečaju NE potrebujete modela. Delate na nail art konicah.

Za udeležbo na šolanju je potrebna predhodna prijava. Prijavite se na tel: 041-553-612 (Tamara) ali 041-733-615 (Stane) ali na elektronski naslov: info@voguenailsacademy.si. Mesto na tečaju si zagotovite s plačilom akontacije v višini 50€, preostali znesek se poravna en teden pred pričetkom šolanja.

Obljubljam vam kvalitetno šolanje, ter da boste prejeli potrebno znanje in informacije za uspešno delo v nohtni industriji. Tudi po končanem šolanju se moje mentorstvo ne zaključi. Stojim vam ob strani kadarkoli bi me potrebovali. Vedno sem na voljo za kakršno koli pomoč ali vprašanja s področja manikire ali poslovanja v nohtnem salonu. Z mano dobite doživljenjsko mentorico 😉

Veselim se sodelovanja z vami.

Tamara